Nova For Smart Kids

Dezvoltarea timpurie

child-on-orange

Este important ca părinții să înțeleagă caracteristicile copilului lor pentru a se asigura că au resursele de care au nevoie pentru a începe procesul de dezvoltare a copilăriei timpurii.Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să înțelegem importanța dezvoltării timpurii a copilăriei.

1.1. Ce este dezvoltarea copilăriei timpurii și de ce este importantă?

Dezvoltarea timpurie a copilăriei este un moment în care adorabilul tău copil începe să devină curios despre împrejurimile sale. Ca atare, copiii sunt bureți care absorb cu nerăbdare și imită tot ceea ce văd. Diferitele moduri de învățare contribuie la dezvoltarea copilăriei lor timpurii.Acesta este motivul pentru care este important să aflați despre dezvoltarea timpurie a copilului dumneavoastră pentru a construi elementele fundamentale, pe care le pot folosi în etapele ulterioare ale vieții lor.


Ce trebuie să știți despre dezvoltarea copilăriei timpurii În etapele anterioare ale dezvoltării copilăriei, copiii își dezvoltă abilități precum coordonarea corpului și vorbirea în timp ce învață diferite indicii sociale și chiar se exprimă!

1.2.1-2.Caracteristici ale dezvoltării timpurii a copilăriei

În dezvoltarea copilăriei timpurii, câțiva factori care trebuie luați în considerare includ modul în care acționați în jurul copiilor, mediul în care se află, limbajul folosit și indicii sociale.

Când un copil este așezat pe o masă, va ajunge să înțeleagă că este un loc destinat mâncării. Ei înțeleg astfel de indicii sociale observând schimbările din mediul lor imediat, limbajul corpului folosit de adulți și faptul că sunt hrăniți cu alimente.

Dezvoltarea timpurie a copilăriei este importantă pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră este disciplinat și crește bine într-un mediu care este supravegheat și sigur pentru el.

1.3. Repere cheie în dezvoltarea copiilor

Există câteva repere importante ale copilăriei timpurii care trebuie luate în considerare: posibilitatea de a răspunde la sunet și de a urmări obiecte la 2 - 4 luni. La 5 - 9 luni, este probabil ca bebelușii să se poată așeza nesuportați și să aibă jucării care le plac.

Începând cu vârsta de 1 an, pot face pași mici și urmează instrucțiuni simple, cum ar fi ridicarea jucăriilor.Aceste repere sunt indicii cheie pe care le puteți consulta pentru a urmări dezvoltarea copilăriei.De atunci , ei învață cum să socializeze, să repete cuvinte, să arate emoții și să aibă o coordonare corporală mai bună.

1.4.Terapia prin joc în dezvoltarea copilăriei

Terapia prin joc este o metodă utilizată de mulți profesioniști în dezvoltarea copilăriei timpurii pentru a comunica cu copiii.

Copiii sunt puși în scenarii în care vor rezolva singuri problemele prin joc. Este un instrument care este util pentru dezvoltarea timpurie a copilăriei, deoarece acesta poate fi folosit pentru a învăța copiii despre diferite lucruri din viață, inclusiv, dar fără a se limita la:maniere, probleme sociale, cum ar fi pericolul de a vorbi cu străini, compasiune, indicii sociale și chiar subiecte precum matematica sau limbile.

2. Beneficiile unui bun plan de dezvoltare a copilăriei timpurii.

Ținând evidența comportamentelor și semnalelor copilului , părinții sunt capabili să-și înțeleagă mai bine copiii pentru a crea sau modifica un plan de dezvoltare a copilăriei timpurii, dacă este necesar.

Ar trebui să înțelegem că dezvoltarea timpurie a copilăriei este importantă, deoarece în cele din urmă formează copiii în indivizi cu diferite tipuri de valori și cunoștințe.

2.1.Construirea fundamentelor puternice cu dezvoltarea copilăriei timpurii

Când începem dezvoltarea copilăriei timpurii, copiii se află într-un mediu în care au voie să facă greșeli și să învețe.Copiii își pot forma obiceiuri bune și abilități de bază. Cu ajutorul sorobanului , putem modela gândirea matematică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Acest lucru va fi, de asemenea, util, deoarece acestea sunt abilități care îi pot ajuta în multe aspecte diferite ale vieții.

2.2.Caracterele formează dezvoltarea timpurie a copilăriei

După cum s-a menționat anterior, dezvoltarea timpurie a copilăriei aduce un beneficiu foarte comun pentru fiecare copil - o cantitate suficientă de inteligență emoțională.Inteligența emoțională îl va învăța pe copil să aibă etică și valori adecvate care să-l facă un membru valoros al societății.

Învățând un copil importanța valorilor și a manierelor în primele etape ale vieții , îl va învăța cum să protejeze și să aibă grijă de oamenii din jur.

2.3.Copilăria timpurie cu ajutorul sorobanului

Cursurile de Soroban sunt create cu grijă pentru a vă asigura că, copilul dumneavoastră învață abilitățile corecte de care are nevoie.

La aceste cursuri copilul poate deprinde diferite abilități, cum ar fi abilități matematice și abilități de calculul mental.Cel mic este într-un mediu confortabil, deoarece cursul de soroban poate fi ținut oriunde doriți.

Concluzie
Este important să înțelegem diferitele beneficii pe care le poate oferi dezvoltarea copilăriei timpurii. Copiii noștri vor fi succesorii viitorului nostru și sperăm să îi dotăm cu abilități de care au nevoie.


Nova For Smart Kids