Nova For Smart Kids

Activități practice

abacus
Brad de Crăciun din fructe
Un lucru pentru care este cunoscut sezonul de Crăciun este prepararea de prăjituri! Biscuiții, plăcintele, prăjiturile, sunt deserturi obișnuite în timpul Crăciunului.
child-math
Construirea unui pod
Această provocare este o introducere excelentă în design, este gândită pentru a capta interesul copilului dvs. Sarcina este de a proiecta un pod realizat din bezele și scobitori, concentrându-se pe funcționalitatea sa.
kids-count
Structuri Gumdrop
În această activitate, copilul dumneavoastră va folosi jeleuri (sau alte materiale precum argila sau aluatul de joc) și scobitori pentru a construi structuri care completează diverse provocări de proiectare.
child-on-orange
Coroniță de Paști
Pe măsură ce se apropie Paștele, este frumos să scoateți câteva decorațiuni care pun accentul pe frumusețea și prospețimea primăverii.
girl-boy
Racheta lui Neil Armstrong
Aceasă activitate este perfectă pentru copiii care sunt în clasa I -a sau clasa II - a. Această activitate evidențiază atât matematica, cât și abilitățile de înțelegere non-ficțiune.
girl-boy
Ornamente de Crăciun din aluat sărat
În cazul în care vreți să accesorizați bradul cu ornamente făcute de voi, vă invit să punem în practică următoarea activitate.
NK